Resultaten

Optimistisch

Realistisch

Draagvlak

Caseon bollen

Privacyverklaring

    Caseon, gevestigd aan Buitenpoort 17, 1823 BW Alkmaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
     
    Contactgegevens:
    Buitenpoort 17
    1823 BW Alkmaar
    +31627500399
    http://www.caseon.nl
     
    Ester Oude Nijhuis is de Functionaris Gegevensbescherming van Caseon. Zij is te bereiken via ester@caseon.nl.
     
    Persoonsgegevens die wij verwerken
    Caseon verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
     
    Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  •  

      Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
      Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via ester@caseon.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
       
      Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
      Caseon verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Verzenden van onze tips, acties en waardevolle content
    • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    •  

        Geautomatiseerde besluitvorming
        Caseon neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Caseon) tussen zit. Caseon gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
         

      • Willemspark Software Amsterdam: Autorespond, automatisch emailprogramma voor marketing
      • WebinarGeek, tool om online trainingen te verzorgen
      •  

          Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
          Caseon bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: voornaam, achternaam, geslacht, email adres zolang ontvanger zich niet heeft afgemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Zodra men zich afmeldt voor de nieuwsbrief worden de persoonsgegevens binnen 3 maanden uit onze systemen, d.w.z. Autorespond, verwijderd.
           
          Delen van persoonsgegevens met derden
          Caseon verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Caseon blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
           
          Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
          Caseon gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
           
          Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
          Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Caseon en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
           
          Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar ester@caseon.nl.
           
          Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.
           
          Caseon wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.
           
          Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
          Caseon neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via ester@caseon.nl.

Download nu!

Checklist Hoe word je een Succesvolle Ambtenaar; 25 tips waardoor jouw projecten de eindstreep wél halen, in minder tijd.




Al meer dan 1000 keer gedownload, dus vraag het direct aan!