Om met de deur in huis te vallen: ben jij een ambitieuze ambtenaar? Ben jij ambtenaar geworden omdat je iets goeds wil doen voor de samenleving? Ben je er trots op dat je zinvol werk doet en zet je je elke dag weer in om de beste resultaten te bereiken? En ben je bereid daar echt moeite voor te doen?
   
  Dan heb ik iets heel interessants voor je. Ik organiseer namelijk een evenement speciaal voor ambitieuze ambtenaren: “Succes voor Ambitieuze Ambtenaren; Meer impact en grotere resultaten door de toepassing van ondernemersprincipes”
  Het evenement is helemaal voor jou!
   
  Tijdens deze dag leer je hoe de principes die succesvolle ondernemers toepassen van grote waarde kunnen zijn voor jou als ambtenaar.
   
  Je leert:
   

 • hoe je veel meer de regie krijgt over je agenda en iedere werkdag aan het eind van de dag gewoon kunt stoppen en terugkijken op een zinvol besteedde dag;
 • welke routines jou helpen om in beeld te zijn en te blijven bij collega’s en externen die jij nodig hebt voor succes voor jouw dossiers, je loopt niet meer achter de feiten aan;
 • hoe je een JA krijgt in besluitvormingsprocedures, door salesprincipes toe te passen.
 •  
  Wil je dit ook? Klik hier voor meer informatie.
   

   Sinds ik een aantal jaar geleden gestopt ben als ambtenaar te werken (na ruim 14 jaar) heb ik veel geïnvesteerd in business coaching programma’s. Ik leerde daar de principes en de manier van werken die succesvolle ondernemers toepassen. Ik heb deze principes omgezet in heel praktische en makkelijk toe te passen routines voor ambtenaren. Mijn klanten vinden die ontzettend waardevol. Daarom wil ik deze principes ook aan jou leren, het gaat je zoveel opleveren.
    
   Wil je er meer over lezen, klik dan hier.
    
   Ik heb ook een video (klik op de foto) opgenomen waarin ik uitleg hoe verkoopvaardigheden jou kunnen helpen bij besluitvorming.
    
    
    
   Ik zie je heel graag bij Succes voor Ambitieuze Ambtenaren!
    
   Hartelijke groet,
    

    
   PS: snel beslissingen nemen is ook een eigenschap van succesvolle professionals. Snelle beslissers krijgen van mij daarom een mooie korting.