Nog heel even en dan is het tijd voor een feest. Op 4 januari is niet alleen mijn oudste zoon jarig, maar ook mijn bedrijf! Mijn zoon wordt 15 en mijn bedrijf 5. Ik vind het nog steeds leuk dat ik mijn bedrijf juist op deze datum heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

5 jaar, wat een mijlpaal. Ik heb wel eens gehoord dat 80% van de opgerichte bedrijven de leeftijd van 5 jaar niet haalt. In alle eerlijkheid, ik begrijp dat best.

Want het is niet allemaal rozengeur en maneschijn.

Tijd voor een feestje dus dat mijn bedrijf deze 5 jaar wel haalt en met succes.

Het aller-, allerleukste zou ik het vinden om dit feestje met jou te vieren.

En het mooie is, dat kan gewoon in het huidige online tijdperk! Zonder dat we hoeven te reizen en zo.

Met veel plezier wil ik je trakteren op een feestwebinar in januari (na de vakantie). In dit webinar geef ik je een kijkje achter de schermen. Het wordt brutaal eerlijk. Ik vertel je niet alleen mijn successen, ook mijn fouten en blunders ga ik niet uit de weg. Van die fouten en blunders die ik nooooooooit op Social Media zou delen.

Wat heb jij eraan?

Het webinar is bedoeld voor (ex-)ambtenaren die:

  • Dromen van een onderneming. Misschien naast je baan of als vervolg op je baan.
  • Graag ambtenaar willen blijven, maar meer voor elkaar willen krijgen. Ik vertel je hoe je meer kunt betekenen voor de samenleving. Én hoe je makkelijker anderen meekrijgt (binnen en buiten) door het toepassen van ondernemersprincipes.

Toen ik 5 jaar geleden startte was ik een ondernemer zonder plan. Ik dacht iets met interimmen te gaan doen. Dat zag ik om mij heen en een ander businessmodel kon ik niet bedenken. Interimmen heb ik nooit gedaan.

Dit webinar gaat over vrijheid nemen om de dingen te realiseren die je werkelijk wil. En daar succesvol mee zijn.

Ik geef het webinar samen met mijn maatje Greta Krijgsman. Ik heb Greta leren kennen in mijn allereerste ondernemersjaar. Greta is businesscoach. Ze is heel creatief en zit altijd vol ideeën om succesvol een bedrijf op en uit te bouwen. Ook staan we regelmatig samen op het podium voor groepen ambtenaren.

Je bent van harte welkom.

Het webinar is online te volgen vanachter jouw eigen computer. Als je je inschrijft krijg je een link, waarmee je straks toegang krijgt.

Zie ik je dan? (figuurlijk, want Greta en ik kunnen jou niet zien tijdens het webinar)

MELD JE HIER AAN VOOR HET WEBINAR

Voor nu wens ik je geweldige kerstdagen en ik gun jou dat je lekker geniet en bijkomt van het afgelopen jaar.

 

Op een stralende overheid!

 

Ester