Zit ik wel op de goede plek? Doe ik eigenlijk wel wat ik echt wil doen? Of zal ik het roer compleet omgooien?

Altijd maar weer die twijfel. Je kent het vast. Door het thuiszitten en minder volle privé agenda’s hebben we meer ruimte in ons hoofd. Logisch dat twijfelgedachten veel voorkomen nu. 

Ik ben zelf een enorme twijfelkont (maar ook erg loyaal en een doorzetter, een bijzondere combinatie.)

Samen met Marieke van Ginkel van Drijvende Kracht nam ik een podcast op over dit thema. We delen onze eigen ervaringen als ervaren twijfelaars en hoe we daaruit leerden om twijfel juist te benutten. Ook delen we onze meest concrete en handige tip in geval van acute twijfelovervallen. Zo voorkom je dat twijfel je onnodig tegenhoudt en benut je deze juist optimaal! 

Dus trek je wandelschoenen aan en luister tijdens het lopen naar onze ideeën en tips. 

Je vindt onze podcast op: 
Spotify
Website Marieke van Ginkel
Apple Podcasts

Wil je ons helpen de podcast bekend te maken? 
Onze missie met deze podcast is zo veel mogelijk mensen praktische tips en inzichten te geven waarmee ze hun leiderschap kunnen vergroten, zowel in hun werk, als in hun leven. Je kunt ons helpen deze missie te realiseren door de podcast te verspreiden. Dit kun je doen door de podcast door te sturen naar vrienden en collega’s. En je helpt ons ook enorm door even een review te schrijven op de Apple Podcasts app. Super bedankt alvast! 

PS: je kunt je ook nog aanmelden voor het webinar Adviseren met IMPACT. Een uurtje vol van inspiratie op 7 of 9 april. Inschrijven kan via deze link https://caseon.webinargeek.com/adviseren-met-impact-1.

Op een stralende overheid,

 

Ester