[Pas op; schokkende inhoud]
   

   Kort geleden sprak ik een groep intelligente en gedreven ambtenaren. Ze zijn heel goed in hun vak, echte professionals. Ze zijn goed opgeleid en hebben prima vakkennis. Ze zijn van grote waarde voor hun organisatie, want ze leveren goed werk en op tijd. Je kunt echt van ze op aan. Ideale medewerkers voor leidinggevenden ook.
    
   Maar wat levert dat eigenlijk op, vakkennis en goed werk leveren?
    
   Met wat ik nu ga zeggen ga ik tegen een paar schenen schoppen, excuus alvast daarvoor. Ik voel dat het nu tijd is om heel eerlijk tegen je te zijn.
    
   Goed zijn in je vak én daarvoor echt de waardering krijgen die je verdient, dat zijn 2 heel verschillende dingen. Goed zijn in je vak zorgt er helaas vaak helemaal niet voor dat je waardering krijgt, zelfs niet dat je goede resultaten bereikt met je werk. Andere vaardigheden, die succesvolle ondernemers toepassen, wel. Vaardigheden die ervoor zorgen dat je anderen meekrijgt en technieken die zorgen dat je een “ja” krijgt op je voorstellen.
    
   En met waardering bedoel ik niet alleen geld hè, het gaat ook over het krijgen van de interessantste klussen en projecten, die echt bij je passen.
    
   Wees eens eerlijk: hoe vaak is het jou overkomen dat een collega met minder kennis, ervaring of capaciteiten er met de leukste dossiers vandoor gaat? Of dat hij meer blijkt te verdienen? Mij is het in ieder geval meerdere keren gebeurd en geloof me, als ik daar nu, jaren later, aan terugdenk doet dat nog steeds zeer.
    
   Wat zou er gebeuren als echte vakmensen ook leren hoe ze, door net even anders te werken, de beste resultaten behalen? Want wat heb je nou helemaal aan je vakkennis als je deze niet optimaal kunt inzetten? Hoe zou de overheid eruit zien als dit zou veranderen?
    
   Hoe zou het voor je zijn als je, in plaats van al die uren te besteden aan projecten in de marge, volop tot bloei kunt komen en veel meer gaat betekenen voor de samenleving? En geen zorgen, je hoeft de gewoontes van die collega’s niet over te nemen, er zijn betere, verbindende technieken die jou verder helpen.
    
   Als je dit wilt leren kan ik je helpen. En ik begrijp dat je hieraan misschien nog een beetje moet wennen. Je wilt waarschijnlijk eerst meer weten voordat je hiermee verder zou willen. Daarom geef ik je met veel plezier de kans om je in te schrijven voor mijn gratis webinar, vol met waardevolle tips die je direct kunt uitproberen.
    
   Op 5, 6 en 13 juni 2018 geef ik een heel waardevol webinar met als titel “Hoe haal je goede resultaten bij de overheid, ook als de belangen tegengesteld zijn”. Je kunt dit webinar gewoon volgen vanachter jouw eigen computer.
    
   Hierin leer je hoe je ook bij de overheid veel meer kunt gaan werken volgens jouw visie en voorwaarden. En vooral hoe je jouw visie zoveel mogelijk tot mooie resultaten kunt brengen, inclusief een mooie waardering. Waardoor jij weer voldoening haalt uit je werk. Mooi spul.
    
   Boek snel je gratis plek