Iets nieuws beginnen, ik hou ervan. Dat alles nog mogelijk is en er nog lekker weinig vastligt. Toen ik projectmanager was vond ik nieuwe projecten altijd heel fijn. Maar ik voelde ook vaak een druk. Dat ik het in 1 keer goed wilde doen.

Aletta van de provincie Utrecht, begon rond het begin van de lockdown met haar nieuwe baan. Toen ze hoorde van het online programma Maak en Realiseer jouw Groeiplan stapte ze meteen in.

Dit is wat ze over het programma zegt:

Aletta, projectcontroller Provincie Utrecht:

“Ik begon net met een nieuwe baan toen ik het online programma, Maak en Realiseer jouw Groeiplan, ging doen. Wat een goed moment! Het heeft me geholpen om mijn nieuwe functie optimaal te beginnen. Daar heb ik nu en straks veel plezier van. Als je net begint heb je nog veel vrijheid om te bepalen hoe je een baan invult. Door nu goede keuzes te maken, maak ik een vliegende start, ondanks de vreemde Corona-omstandigheden. lk merk dat het me zelfvertrouwen geeft om te kiezen en te staan voor mijn keuzes. Daarnaast is het nu, met werken op afstand, natuurlijk extra lastig om anderen op een prettige wijze mee te krijgen. De praktische visie van Ester heeft me daar ook goed bij op weg geholpen.”

Ben jij ook met iets nieuws begonnen of ga je binnenkort beginnen? Misschien is het online programma Maak en Realiseer jouw Groeiplan dan ook wel precies iets voor jou.

De hele maand juli geldt een zomerkorting, laat deze kans niet lopen.

Alle informatie vind je hier.

Je kunt je hier ook inschrijven.

Ook is er een speciale bonus, namelijk een 1-op-1 gesprek waarin wij samen jouw groeiplan bespreken. Dat plannen we zo’n week of 6 nadat je met het programma begint. Ik zou het super vinden jou binnenkort te spreken!

 

Op een stralende overheid,

 

Ester