Ik kijk door mijn oogharen naar de weegschaal…

En spring er geschrokken meteen weer af. Dit meeeeen je niet.

We komen net thuis van vakantie en ik had al niet al teveel vertrouwen in wat de weegschaal zou aangeven, maar zóveel. Tjonge.

Het ging eigenlijk al langere tijd de verkeerde richting op. Eerst zat mijn kleding te strak en uiteindelijk kon ik bepaalde kledingstukken gewoon niet meer dicht krijgen.

Ik heb langere tijd geprobeerd om op eigen houtje weer op mijn oorspronkelijke gewicht te komen. Met als resultaat dat ik steeds weer iets zwaarder werd.

Weet ik dan niet hoe ik moet afvallen?

O jawel hoor, de principes van minder eten, magere keuzes en meer bewegen ken ik heel goed. (Wie niet?)

Maar ergens kennis van hebben en het doen. Dat zijn gewoon 2 verschillende dingen. Op mijn strandstoel neem ik het besluit: om te doen wat nodig is heb ik hulp nodig van iemand.

In mijn coachingsprogramma is dit eigenlijk niet anders. Mijn klanten zijn succesvol en heel intelligent. Ze weten vaak dat het voor hun prima mogelijk is om meer voor elkaar te krijgen.

Meer impact te hebben. Betere resultaten (in minder tijd). Ontspannen werken met veel plezier.

Maar toch lukt het steeds niet zoals ze het willen. En zo blijven ze jaar in jaar uit tegen dezelfde problemen aanlopen. Ze worden onvoldoende gewaardeerd, krijgen niet de leukste projecten, zijn vreselijk druk en voelen zich gestresst (slecht slapen, piekeren, humeurig of zelfs hartkloppingen).

Om dat te veranderen schakelen ze mijn hulp in. En dan lukt het ineens wel.

Magisch? Welnee. Dat is gewoon hoe het werkt. Als je iemand inschakelt geef je daarmee aan: nu is het klaar, ik wil dit niet langer. Het gaat om het doorbreken van gewoontes, zo makkelijk is dat gewoon niet. Je vervalt snel weer in oude patronen.

Heb jij de laatste tijd gedacht: ik wil het zo niet meer, ik wil het echt anders op mijn werk?

Dan kan mijn 1-op-1 coachingsprogramma geknipt voor jou zijn. Kijk er maar even naar via deze link.

Je vraagt een gesprek aan en dan zien we of het passend is (je kunt dit programma alleen kopen na een gesprek, een goede klik tussen ons is van het grootste belang om succes te boeken).

Tijdens mijn vakantie kwam ineens de naam van Sonja Bakker in mijn hoofd. Met behulp van Sonja ben ik jaren terug heel wat kilo’s kwijt geraakt.

Vanaf mijn strandstoel heb ik haar nieuwste boek gekocht en sinds twee weken ben ik vol goede zin aan het sonja-bakkeren. De eerste resultaten zijn er al, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn.

Ik ben heel vastberaden. Want, o wat wil ik weer graag shinen in mijn mooie jurk op de Ambtenaren Groeidag in oktober. En die jurk wil nu voor geen meter dicht. Laat staan dat ik kan zitten met die jurk aan. Dat kan ik de rits niet aandoen!

Jurk of geen jurk, de Ambtenaren Groeidag komt er. Er zijn al ruim 30 aanmeldingen. Wil je er ook bij zijn, klik dan hier.