Allereerst wil ik je een Energiek en Ontspannen 2021 wensen. En ik zou het prachtig vinden als ik daar met mijn berichten een (bescheiden) steentje aan mag bijdragen. Ik ga daar in ieder geval weer mijn best voor doen. 

Het jaar is nog zo vers en we starten allemaal net weer een beetje op. Ik dacht dat het nog een beetje te vroeg is om nu alweer een online masterclass (webinar) of online trainingsdag aan te bieden (voor leidinggevenden bij de overheid). 

Alexander Meijer, met wie ik veel en graag samenwerk, ziet dat anders. “Dit is de enige tijd van het jaar dat leidinggevenden een beetje rust ervaren. Net na het gekkenhuis vlak voor de kerst en voordat alles weer als een dolle begint te lopen. Als er 1 moment is dat leidinggevenden kunnen besteden aan groei en reflectie dan is het in de eerste 6 weken van het kalenderjaar.” 

Alexander kan het weten, hij is een door en door ervaren overheidsmanager. Gepokt en gemazeld. 

Dit is wat wij samen de komende weken organiseren voor leidinggevenden:

– Deze week op woensdagavond & op vrijdagochtend geven wij live de GRATIS online Masterclass: De 7 sleutels van succesvolle overheidsmanagers.

Wil je erbij zijn? Je kunt je hier inschrijven: https://caseon.webinargeek.com/de-7-sleutels-van-succesvolle-overheidsmanagers-1.

– Op 1 februari organiseren wij een hele dag voor jou als leidinggevende bij de overheid: Leidinggeven aan ondernemende ambtenaren. Jouw medewerkers zijn de succesfactor om de huidige tijd het hoofd te bieden en om van het komende jaar een succes te maken.

Uiteraard is deze dag online en reken maar dat het energiek, leerzaam en waardevol is!

Voor meer informatie en inschrijven klik je hier: https://www.desuccesvolleambtenaar.nl/evenement-leidinggeven-aan-ondernemende-ambtenaren/.

Denk je dat de masterclass en/of de trainingsdag interessant zijn voor iemand anders (jouw leidinggevende of een collega), stuur deze mail dan gerust door. 

Heb je vragen? Ik hoor het graag! 

 

Op een stralende overheid,

 

Ester en Alexander