Incompany Masterclasses

Je kunt De Succesvolle Ambtenaar ook incompany organiseren, met Masterclasses. De masterclasses zijn heel praktisch en helpen de deelnemers om de nieuwe kennis direct toe te passen. Een incompany Masterclass wordt ook vaak gecombineerd met teambuilding/teamontwikkeling.

De invulling is altijd op maat en in onderling overleg. De duur is tussen de 2 en dag 8 uur. De inhoud van de masterclass is altijd gebaseerd op 1 of meer van de 3 pijlers van De Succesvolle Ambtenaar. Deze zijn gebaseerd op de principes die succesvolle ondernemers toepassen, aangepast op de ambtelijke werkelijkheid:

  • Meer bereiken in je tijd, door zelf achter het stuur te gaan zitten, focus en persoonlijk leiderschap.
  • Krijg je collega’s, bestuurders en externen makkelijk mee door toepassing van marketingprincipes.
  • Maximale invloed op beslissingen die jij nodig hebt, op basis van sales principes.

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Stel je vraag via Ester@Caseon.nl, ik reageer altijd.

Een voorbeeld:

Masterclass “3 vernieuwende manieren om van jouw werk als ambtenaar een succes te maken (dit zouden alle ambtenaren moeten weten)”

Vraagstelling:

Resultaatgericht werken wordt organisatie breed doorgevoerd bij de gemeente x.

Pijlers zijn:

  • Eigen verantwoordelijkheid.
  • Resultaatafspraken tussen medewerker en leidinggevende.
  • Inzicht in wat er nodig is om de resultaten te bereiken?
  • En inzicht in wat de medewerker zelf nodig heeft om de resultaten te bereiken.

De x Academie is ondersteunend aan het resultaatgericht werken en helpt medewerkers om zich te ontwikkelen, zodat ze beter in staat worden om enerzijds resultaten af te spreken en anderzijds deze resultaten te behalen. Onder meer doet de x Academie dit door interne masterclasses aan te bieden aan de medewerkers van de gemeente x.

De Succesvolle Ambtenaar helpt ambtenaren om meer resultaten te bereiken in minder tijd. Deze aanpak past helemaal in het Resultaatgericht werken. De aanpak is gebaseerd op de principes die succesvolle ondernemers toepassen, aangepast aan de ambtelijke werkelijkheid.

De Masterclass “3 vernieuwende manieren om van jouw werk als ambtenaar een succes te maken (dit zouden alle ambtenaren moeten weten)” leert deelnemers de principes met hele praktische tips, die ze direct de volgende dag kunnen toepassen.

Doel

Doel van de Masterclasses is om de deelnemers de principes van De Succesvolle Ambtenaar te leren. Dit zijn:

  • Kruip zelf achter het stuur; haal het maximale uit je tijd en bereik meer resultaten;
  • Marketingprincipes die je helpen je collega’s, bestuurders en iedereen die je nodig hebt om je resultaten te bereiken mee te krijgen;
  • Word een besluitvormingstijger m.b.v. salesprincipes. Zorg dat je maximale invloed krijgt op het besluitvormingsproces zodat jij en de beslisser er meer plezier in krijgen en de kwaliteit toeneemt.

De Masterclass zorgt ervoor dat de deelnemers de waarde van deze principes gaan zien en wat deze voor hen kunnen betekenen. Maar ook geeft de masterclass een keur aan praktische, direct toepasbare tips, waar deelnemers meteen hun voordeel mee kunnen doen.

Interesse?

Stel al je vragen via Ester@Caseon.nl, ik reageer altijd.

Op een stralende overheid!

Download nu!

Hoe wordt je een Succesvolle Ambtenaar?
25 tips waardoor jouw projecten de eindstreep
wél halen, in minder tijd.

dit veld niet invullen s.v.p.