Dit hoor ik heel vaak bij de masterclass Energiek en Ontspannen Thuiswerken: “Werk en privé lopen zo door elkaar, ik kan daardoor heel moeilijk ontspannen als ik vrij ben. Het werk laat me niet meer los.”. 

Ook weet ik dat veel mensen somber zijn nu, ze piekeren, slapen slecht. Ze staan in de overlevingsstand. (“Ik red het wel tot de volgende vakantie… Het komt vast vanzelf wel weer goed als ik me er niet te druk over maak.”) 

Misschien geldt dat ook voor jou? 

Dan heb ik echt een interessant bericht voor je, want er is een laagdrempelige manier om jouw (werkgerelateerde) spanning aan te pakken. 

Zes jaar geleden ontmoette ik Anita Roelands. Anita had toen al een goedlopende praktijk als burn-out coach. Haar boek “Nooit meer Burn-Out” was toen en is nog steeds een bestseller. 

Mensen met een burn-out weer op de rit krijgen is wat Anita heel goed kan. 

Maar het is natuurlijk nóg fijner als die burn-out er niet komt. 

Aan een burn-out gaat vaak een lange periode vooraf. Een periode waarin je al voelt dat het slechter gaat. Het is moeilijk te ontspannen, je slaapt slecht, je bent somber. 

Het goede nieuws is dat dit een periode is waarin het heel prima mogelijk is om de neerwaartse spiraal om te buigen. 

Hoe je dat doet? 

Speciaal voor professionals in deze (overspannen) fase heeft Anita een fantastische online training “Nooit meer overspannen”. 

Met de juiste kennis, informatie, praktische opdrachten en video’s is er heel veel mogelijk. 

Het mooie is dat je er vandaag al mee kunt beginnen. Geen wachtlijsten, je hoeft nergens heen. Na je inschrijving krijg je de eerste video en je kunt aan de slag. 

Ben je benieuwd? Via deze link kun je er alles over lezen

Begin vandaag nog, het leven is te kort om je overspannen te voelen. Het is echt zonde van de tijd om lang te wikken en te wegen.

 

Op een stralende overheid!

 

Ester Oude Nijhuis

PS: ik praat hier niet graag over, maar ik heb zelf helaas veel ervaring met slapeloosheid. Er is een periode in mijn leven geweest dat het echt heel heftig was, ik sliep geen nacht goed, overdag prikten mijn ogen en was ik zo somber. Ik deelde dit liever niet met mijn leidinggevende. Ik was bang dat dit negatief zou uitpakken.

Had ik toen maar dit programma van Anita gekend, dan had ik ermee aan de slag gekund. Ik had het programma zelf kunnen betalen, dan hoefde ik niemand te vertellen wat er speelde.