Klanten zeggen…

Testimonials

Wij verzorgen sinds 2017 trainingen bij overheden. Onder meer voor:

Provincie Brabant, Provincie Friesland, Provincie Noord-Holland, gemeente Koggenland, gemeente Waterland, gemeente Ede, UBR (rijksoverheid), OVER-gemeenten, A&O fonds, gemeente Leeuwarden, gemeente Ermelo, gemeente Velsen.

Aan trainingen met losse inschrijvingen deden inmiddels 100-den deelnemers van overheidsorganisaties uit heel Nederland (rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen, OD’s) mee.

Reacties van deelnemers

Petra – “Ik werk voor de gemeente Velsen en doe daar verschillende dingen. Mijn hoofdtaak is het beheer van digitale ruimtelijke plannen en het implementeren van de nieuwe omgevingswet. Veel werk, heel uitdagend. Wat ik daarnaast doe, en stiekem het leukste vind, is het opbouwen en samenwerken met een steeds groeiende groep kinderen en volwassenen die zwerfvuil opruimen in de gemeente.

Ik werk graag hard en goed, lever vaak sneller dan wordt verwacht en ik ben graag behulpzaam. Daar ging het mis. Ik miste resultaten, teamwork, vooruitgang en ontspanning in mijn werk. Ik was altijd druk, werkte echt te veel en was niet vaak tevreden. Van Ester leerde ik een andere, slimme manier van werken. Hoe krijg je anderen mee, hoe krijg je de leukste projecten en hoe kun je ook ontspannen en je uren binnen de perken houden. Het is me gelukt. Ik werk nu normale uren en werk met meer focus, slimmer en maak bewustere keuzes. Hierdoor lukt er meer en dat kan ik ook zien. Zoals de groep zwerfvuilopruimers die inmiddels is gegroeid naar 188. Een voorbeeld, zowel binnen als buiten de gemeente Velsen.”

Ahmet – Coördinator Implementatie AVG “Het is taaie materie, waar mijn collega’s eigenlijk geen zin in hebben, terwijl het zo belangrijk is! Nu krijg ik zoveel meer voor elkaar en ik voel grip, ik wéét wat ik aan het doen ben.”

Bas – Projectmanager Gebiedsontwikkeling “De training is een van de meest bruikbare die ik de laatste jaren heb gevolgd. Het heeft bij mij direct tot een verandering in mijn manier van werken gezorgd met veel meer werkplezier. Ik ga de Focusplanners blijvend gebruiken en wil er graag meteen 2 bij je bestellen!”

Andriane – Beleidsmedewerker Sociaal domein “Het programma overtrof mijn verwachtingen enorm! De energie, de interactie, maar ook het praktische. Ik heb net promotie gemaakt naar een senior functie en alles wat ik geleerd heb zorgt voor een vliegende start! Dit pakt niemand mij meer af.”

Marjan – Programmamanager Duurzaamheid “De problemen waar ik aan werk zijn zo enorm, waardoor ik overweldigd raakte. Ook heb ik altijd veel anderen nodig, die druk zijn met hun eigen prioriteiten. Heel lastig allemaal. Door de hulp van Ester ben ik in control, heb ik overzicht en krijg ik veel meer voor elkaar. Fijn hoor!”

Marc – Wonen en Recreatie “Ik was eigenlijk altijd moe, werkte me 3 slagen in de rondte, maar er kwam niks moois meer uit mijn handen. Zowel voor mijn werk als voor mijn privéleven is deze cursus een fundamentele verandering geweest, het antwoord op een diepe vraag. Fijn voor het werk, concreet: ik beperk mijn klussenlijst tot wat ik met mijn opdrachtgever heb afgesproken. Geweldig voor privé, concreet: ik slaap beter, adem dieper, denk weer na over waar ik met mijn leven heen wil, wat mijn binnenste doel is.”

Els – Infrastructuur “Ja, ik raad de training zeker aan aan anderen! Ik heb zoveel handreikingen gekregen om voor mezelf wat meer tijd te creëren, zodat ik meer tijd over heb om aan werkzaamheden te beginnen die ik echt leuk vind om te doen. Dat geeft me voldoening.”

Marion – ICT adviseur “Ik had droge stof verwacht en was heel verrast dat dit totaal niet het geval was. Voor het samenwerken aan opdrachten met collega’s – het denken en werken vanuit verschillende invalshoeken was heel waardevol. Integraal werken in de praktijk!”

Anouk – Sociaal domein “Het was boven verwachting leerzaam en leuk Ester heeft het als trainer heel goed gedaan! Ik heb zoveel geleerd, waar ik in mijn nieuwe functie heel veel aan heb. Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit was echt een eyeopener. De dagen vlogen om!”

Natasha – Jeugd “De leergang heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. De afwisseling van onderwerpen was heel fijn. De samenstelling van de groep (breed uit de organisatie) was ook heel goed gekozen, je bouwt echt een vertrouwensrelatie op, waar je altijd wat aan blijft hebben.”

 

 

Betty – Archivering “De begeleiding van Ester was echt top, heel inspirerend! Het traject geeft verdieping in kennis, maar zorgt ook voor zulke waardevolle relaties. Dat verandert de samenwerking ten goede!”

Paulien – Wonen “Dat je met collega’s uit de hele organisatie kunt sparren/praten/discussiëren over heel verschillende onderwerpen is zo waardevol. Die contacten blijven.”

Edy – Financiën “Het was heel waardevol, de onderwerpen zetten je echt aan het denken! Prima verzorgd allemaal.”

Peter – Vastgoed “Ik zou iedereen die bij deze gemeente werkt de leergang gunnen (en geeft de leergang een 10).”

Ilse – Welzijn “Ik wilde vooraf groeien/stappen maken in mijn ontwikkeling en dat heb ik heel goed kunnen doen. Ik heb zoveel geleerd en pak mijn werk nu anders aan.”

DOWNLOAD HIER!

Infographic Dé 10 onmisbare vaardigheden van succesvolle ambtenaren

Checklist thuiswerken bij de overheid

 

Aanvraagformulier infographic De 10 onmisbare vaardigheden van succesvolle ambtenaren

dit veld niet invullen s.v.p.