Interessant om dit terug te krijgen van een trouwe lezer van de Succesvolle Ambtenaar berichten. “Ik lees je nieuwsbrief altijd graag, maar bij ons gaat dat natuurlijk niet werken, van die verhalen over vogels, bedwantsen en stembureaus. Dat wijkt veel te veel af van de manier waarop wij adviseren binnen onze provincie.” 

Ik was verrast. Maar ik begrijp wel waar dit misverstand vandaan komt. 

De training Krijg anderen mee met een Kraakhelder Verhaal gaat niet over dit soort stories.

Waar de training wel over gaat is over hoe je met ondersteunende verhalen jouw boodschap afmaakt en versterkt. Deze verhalen gaan over jouw doelgroep. Of over jouw beleidsterrein. 

Met ondersteunende verhalen raak je de lezer of de luisteraar. Waardoor je de aandacht vasthoudt en jouw boodschap blijft hangen. 

Je leert in de training welke bouwstenen noodzakelijk zijn in een goed verhaal. En je leert hoe je deze bouwstenen gebruikt in bijvoorbeeld een goede e-mail. Of bij een vergadering of presentatie.

Je kunt de inhoud van de training letterlijk dagelijks gebruiken, moeiteloos krijg je meer voor elkaar.

Hoe dat werkt vertel ik in deze gratis video. Je krijgt een aantal voorbeelden, die jou direct inspireren voor je eigen werk. Kijk maar:

In deze video deel ik een aantal voorbeelden met je.

Alle info over de online training vind je hier. Tot en met vrijdag 24 maart geldt nog de introductieprijs van € 125,- excl. BTW.

Op een stralende overheid,

 

Ester Oude Nijhuis