Ken je dat, van die poepspannende momenten in je leven? Zo’n dood of de gladiolen moment?

Je neemt een besluit en je vóelt dat het goed is.

Daarna komt altijd je, vreselijk vermoeiende, ratio om de hoek kijken. “Weet je het wel zeker? Moet je dit wel doen? Kom je daardoor niet in de (financiële) problemen?” Uren slaap kost dat, zo’n ratio, want vooral ’s nachts zijn twijfels heel actief.

Heb je wel eens een huis gekocht? Ben je getrouwd of kreeg je een kind (en daar was je net achter gekomen)? Of zei je ‘ja’ tegen een nieuwe, moeilijkere, baan. Allemaal van die bepalende besluiten, die je niet op verstand alleen kunt nemen. Je MOET je gevoel wel volgen, anders doe je het nooit.

Dat dus.

Dat is hoe ik me nu voel.

Ik heb namelijk vorige week ‘ja’ gezegd tegen dit: top businesscoach Lisette Tol gaat mij het komende jaar begeleiden, zodat ik vet ga groeien met mijn bedrijf. Op een ontspannen manier. Dit zijn mega-dure trajecten. Terwijl mijn omzet nu enorm onder druk staat door de Corona maatregelen (live trainingen geven op locatie, een belangrijke dienst van mij, zit er ten minste de helft van het jaar niet in).

Zo’n traject is een investering. Het helpt me om verder te groeien, meer te kunnen betekenen voor mijn klanten. Zo gaaf.

Daar krijg ik dus behoorlijk de kriebels van in mijn buik. Ik weet dat ik een jaar lang gestretcht word.

Ik weet dat het goed is. Sinds ik onderneem heb ik vaker dit soort investeringen gedaan. Juist daarom ben ik alle jaren gegroeid en sta ik waar ik nu sta. En al deze investeringen maken dat ik jou kan helpen op mijn manier. Een manier die uniek is in overheidsland.

Ga jij iets merken van mijn investeringsbesluit? Jazeker. Van alles, hou mijn nieuwsberichten maar in de gaten. Ik geef altijd mijn nieuwe kennis en vaardigheden door aan mijn volgers en klanten. Zo werk ik nu eenmaal.

Dan heb ik ook nog een vraag:

De afgelopen tijd heb ik steeds meer gewerkt met ambitieuze mensen die voor de Rijksoverheid werken. In Den Haag bij een ministerie, of bijvoorbeeld bij het RIVM of het IGJ. Ik merk dat mijn aanpak, mijn missie en visie voor deze professionals van grote waarde is.

Ik wil speciaal voor deze doelgroep een nieuwe dienst ontwikkelen.

Een dienst die heel waardevol is. Omdat hij je helpt om die resultaten nu eindelijk wél te halen. Of dat je die groeistap nu eindelijk wél maakt.

Natuurlijk wil ik dat deze dienst optimaal aansluit op de rijksproblemen en op de ambities van de ambtelijke professionals. Daarom wil ik graag een paar ambitieuze professionals interviewen. Jou misschien? Het mes snijdt aan twee kanten. Ik begrijp de rijkswereld nóg beter en jij krijgt een paar heel nieuwe ideeën en een forse bak inspiratie.

Werk jij voor de Rijksoverheid en wil je verder groeien (méér resultaten behalen of een carriere stap zetten)? Mogelijk wil ik je dan graag interviewen. Stuur me een mail via ester@caseon.nl, dan hebben we even contact.

PS Aan alle ambitieuze ambtenaren die dit lezen: graag herinner ik je ook nog even aan het webinar van volgende week ‘Wat je absoluut moet weten om topresultaten te halen bij de overheid, juíst nu’.

Schrijf je in via deze link.

 

Op een stralende overheid,

 

Ester