De afgelopen weken heb je al wat kunnen lezen over de Ambtenaren Groeidag 2019. Hét 1-daagse evenement voor ambtenaren in Nederland die meer voor elkaar willen krijgen met hun werk. Na het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar een Ambtenaren Groeidag met geheel nieuwe invulling. Meer impact, meer resultaten, meer voldoening. We hebben inmiddels al flink wat aanmeldingen binnen. Daar wil jij toch ook bij zijn?

Achter de schermen zijn we er erg druk mee geweest en ik vertel je er graag meer over. Ook hebben we nu een hele mooie BONUS voor jou, wanneer je je deze maand aanmeldt.

Wat?
1 keer per jaar organiseren wij de Ambtenaren Groeidag. Een dag voor ambitieuze professionals bij de overheid. Je leert de nieuwste inzichten die ondernemers inzetten om een succesvol bedrijf op te bouwen. Aangepast aan jouw werkelijkheid bij de overheid.

Wat is het probleem dan?
De veranderingen in de samenleving gaan steeds sneller. Overheidsorganisaties zijn hier steeds vaker niet tegenop gewassen. Complexe regelgeving, procedures en de manier van werken zorgen voor traagheid, maar ook voor veel frustratie bij professionals.

Zou je ook graag willen dat het allemaal sneller ging, maar lijkt het wel alsof er altijd iets of iemand op uit is om de voortgang tegen te houden? En jij moet dat dan weer aan de buitenwereld uitleggen, die zit te wachten op voortgang.

Tegenover deze frustratie staan ook positieve ontwikkelingen. In de huidige tijd is het zoveel makkelijker om goede informatie te vinden, contact te hebben met voorbeelden in jouw werkgebied, ervaringen uit te wisselen etc..

Wat heb ik eraan om te groeien als ambtenaar?
Als je groeit als professional levert dat je veel op:

  • Baanzekerheid, nu en in de toekomst. Voor zelfstandige, goed functionerende experts is altijd plek bij de overheid.
  • Problemen horen erbij in het leven, ook op je werk. Als jij groeit worden de problemen van nu in de toekomst probleempjes die je met gemak kunt hebben.
  • Je krijgt controle over je werk en weet heel goed wat wanneer moet gebeuren.
  • Vrijheid om je werk op jouw manier aan te pakken, jij bent immers de expert.
  • Betere resultaten, meer impact in de samenleving.
  • Je haalt meer voldoening en plezier uit je werk.

Praktisch
De Ambtenaren Groeidag is op maandag 7 oktober 2019 bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. De locatie is goed bereikbaar, zowel per OV als per auto.

De investering is € 397,- excl. BTW.

Je krijgt op deze dag onze exclusieve training. Je bent met een groep gelijkgestemden. En deze keer zijn er ook inspirerende presentaties van 3 topsprekers, die je het hemd van het lijf mag vragen.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN VIND JE HIER

Speciale BONUS
Speciaal voor snelle beslissers ligt er een mooie BONUS klaar. Als jij je aanmeldt vóór 1 juli 2019 krijg je namelijk helemaal gratis direct toegang tot de online training Win-Win Gesprekken bij de Overheid (t.w.v. € 297,- excl. BTW). Als de betaling binnen is krijg je een inlogcode en wachtwoord en kun je meteen aan de slag in de besloten trainingsomgeving. Je kunt de lessen volgen vanaf je eigen computer. Deze training zorgt ervoor dat je plezier krijgt in gesprekken die spannend zijn (met je leidinggevende bijvoorbeeld of met bestuurders). De tips & trics zorgen ervoor dat je veel vaker tot win-win afspraken komt met jouw gesprekspartner. Jouw resultaten komen sneller tot stand en zijn beter.

Waarom deze BONUS?
Onze mannen zeiden dat we dit niet moesten doen, zoiets waardevols zomaar weggeven. Maar we doen het toch. Waarom?

We begrijpen dat 7 oktober nog erg ver weg lijkt en dat je graag meteen al aan de slag wil. Vooral in de zomerperiode die vaak toch wat rustiger is. Dat kan op deze manier. Extra voordeel is dat je het gedachtegoed van De Succesvolle Ambtenaar al leert kennen. Je haalt daardoor nog meer uit de Ambtenaren Groeidag.

En voor ons is het heel plezierig als het evenement vroeg vol raakt. We hoeven dan minder, kostbare, marketing te doen. Win-win dus.

We zien je aanmelding graag tegemoet! (vol=vol)

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE AMBTENAREN GROEIDAG 2019