Dit zul je vast herkennen: het loopt niet altijd van een leien dakje.

Er zijn momenten dat het op je werk voor geen meter loopt. Er zit geen beweging in je project, je loopt vast in traagheid en stroperigheid. Besluiten blijven uit of vallen tegen. Je vraagt je af of het nog wel gaat lukken allemaal en of je werk eigenlijk wel zin heeft.

Projecten en programma’s bij de overheid aansturen. Na een jaar thuis werken gaat het stroever dan ooit.

Wat kun je dan doen behalve flink balen of je hart luchten bij een collega (en stiekem vacaturesites bezoeken)?

Van Zarayda Groenhart, ondernemer en oprichter van de Video Business School, leerde ik wat de 3 simpele bouwstenen zijn van succes. Bouwstenen die elk succes nodig heeft. Maar ook: waarop je altijd terug kunt vallen als het stroef gaat.

Ik zit in een trainingsprogramma bij Zarayda, omdat ik geloof in de kracht van video én omdat ik weet dat ik uit mezelf het maken van video’s sowieso zal blijven uitstellen.

Vorige week heb ik een hele dag video’s opgenomen over Adviseren met IMPACT.

Terwijl ik ’s ochtends naar de opnamelocatie reed voelde ik dat ik een hele belangrijke video moest maken: voor jou. Het kwam uit mijn tenen.

Heel eerlijk, ik vind het té spannend om hem te delen. Ik weet dat hulp vragen enorm belangrijk is, maar ik doe dat niet van nature. Daar heb ik nog veel in te leren.

Hieronder kun je de video bekijken (klik op de foto). Ik geef je de drie bouwstenen, maar ook heb ik een hulpvraag aan jou. Practise what you preach…

 

 

 

 

 

 

De tweede helft van mijn video is een hulpvraag aan jou.

Ik zoek ideeën en advies om veel meer impact te maken met de IMPACT methode. Professionals die programma’s bij mij hebben gevolgd zijn zonder uitzondering zo tevreden. Het is tijd voor groter, tijd voor meer. Maar hoe? Wat kan ik anders doen? Hoe komen mensen zoals ik binnen in jouw organisatie, ik zou dat zo graag beter begrijpen.  

Als je me wilt helpen, stuur me dan een reply op deze mail, dan hebben we binnenkort even contact. 

PS: volgende week alweer geef ik 2 keer gratis het webinar Adviseren met IMPACT (1 keer op woensdag en 1 keer op vrijdag). In het bijzonder nodig ik leidinggevenden bij de overheid uit om hierbij te zijn. Adviseren met IMPACT zorgt ervoor dat jouw medewerkers opbloeien en topresultaten halen. Juist nu met werken op afstand is dit belangrijker dan ooit. 

Je kunt je aanmelden via onderstaande link.

https://caseon.webinargeek.com/adviseren-met-impact-1

 

Op een stralende overheid,

 

Ester